Сүзмөнү кандай сактоо керек?

Сүзмөнү кандай сактоо керек?
26-Май 2018, Ишемби, 12:26

Сүзмөнү бөлмө температурасында узак сактоого болбойт. Ал көп сакталса кычкылданып кетет. Муздаткычтын өзүндө 2-3 күндөн ашырбаган оң. Ошондуктан сүзмөнү ашыкча алуунун кереги жок. Аны капкагы жабылган идиш, эмаль же болбосо фарфор идиштерге сакташ керек. Ал эми полиэтилен пакетинен тез бузулат. Туруп калган сүзмөнү ошол бойдон колдонбой, быштак жасап салган оң.

Эскертүү: Сайтыбыздагы маалыматтарды колдоноордо, биздин сайтка ссылка көрсөтүүнү унутпаңыздар!