Ашкана сырлары

Ашкана сырлары
7-Май 2019, Шейшемби, 12:32

1.Муздаткычыңызды жакшылап жуугандан соң, жылуу сууга ашкана содасын кошуп дагы бир ирет аарчып чыгыңыз. Аарчып чыккандан кийин ал кургагыча эки саат муздаткычтын оозун ачып койсоңуз, анын ичиндеги жагымсыз жыттан арылган болосуз.

2.Узак убакыт пайдаланылган кашык, вилка жана бычактарды дат басып кетсе, анда аны картошка бышырылган сууга салып койгон жакшы. Мындай ыкма менен сиз аларды мурунку жалтыраган абалга келтире аласыз.

3.Мокоп калган бычактарды сууга бир чоң кашык туз кошуп салып койгондон кийин, аны курчутуу оңой болот.

4.Дасторконуңуздун чети кайрылбасын десеңиз, анын ичине лейкопластир жабыштырып койгонуңуз оң.

Эскертүү: Сайтыбыздагы маалыматтарды колдоноордо, биздин сайтка ссылка көрсөтүүнү унутпаңыздар!