Кантип идеалдуу кожойке болуу керек?

Кантип идеалдуу кожойке болуу керек?
3-Июль 2017, Дүйшөмбү

Ашканадагы тазалык жана иреттүүлүк - идеалдуу кожойкенин "визиттик карточкасы". Мындан тышкары идеалдуу кожойке кандай болууга тийиш?

Идеалдуу кожойке төмөнкүлөрдү билет:

Салат жасоодо, торт жасоодо жылуу жана муздак азыктарды эч качан аралаштырбаш керек экендигин;

даяр тамактарды О 5 С же андан төмөнкү температурада сактоо керектигин;

муздак тамактарды 48 сааттын ичинде пайдаланыш керектигин;

мөөнөтүнөн өтүп кеткен азыктарды колдонбош керек экендигин.

Идеалдуу кожойкенин...

даяр жана чийки азыктарга колдончу бычагы эки башка болот;

азыктарга чымын-чиркей конбош үчүн ашканасынын терезеси тор менен тосулуу болот;

азык-түлүгүнүн жана тамак-ашынын үстү дайыма жабылып турат;

калдык салган чакасы дайыма жабылуу турат жана эч качан жагымсыз жыттанбайт;

Идеалдуу кожойке...

анын ашканасына бир гана ооруканадагы операция бөлмөсү атаандаш боло алат;

жарака кеткен чыныны, карарып кеткен тарелканы өкүнбөй дароо ыргытат;

ашканадагы азыктарын таракан, кумурска, чымын, чычкан менен бөлүшпөйт;

азык-түлүктү сарамжалдуулук менен жаңысын гана сатып алат.

Эскертүү: Сайтыбыздагы маалыматтарды колдоноордо, биздин сайтка ссылка көрсөтүүнү унутпаңыздар!